Bel (072) 5623275 >>

Groep 4 B

 

In groep 4B staan juf Soraya en juf Kristel voor de klas. Het is dit jaar een grote groep met 28 kinderen, maar juist ook heel gezellig natuurlijk! Om ieder kind juist in zo'n groep goed tot zijn recht te laten komen maken wij gebruik van de instructietafel. Hieraan kunnen de leerlingen na de uitleg zitten voor wat extra begeleiding. Ook de kinderen die de stof al goed beheersen en wat extra uitdaging aankunnen proberen wij zo goed mogelijk te begeleiden want het belangrijkste is dat ieder kind met plezier gemotiveerd naar school gaat.

Sociale interacties vinden wij naast de gewone lessen misschien nog wel het belangrijkste. WIj geloven dat als een kind goed in zijn vel zit en met plezier naar de klas gaat, dit de basis is tot het verdere leren.  


In het begin van het schooljaar leren we hoe je netjes rekensommen en taalopdrachten in een schrift moet schrijven. Net zoals de hoofdletters van het blokschrift. Aan het einde van het jaar kunnen we plus- en minsommen maken tot 100, verscheidende tafels uit ons hoofd en weten we al een heleboel spellingscategorieen.

We hopen dat het een gezellig en fijn jaar wordt voor iedereen!