Bel (072) 5623275 >>

Groep 3 A

 Wij zijn dit jaar groep 3a!

 

Wij gaan samen met de juffen Miranda en Brigitte er een leuk en leerzaam jaar van maken. Juf Brigitte werkt op maandag en dinsdag en juf Miranda op woensdag donderdag en vrijdag.  Ook werkt Juf Tessa bij ons in de groep. Zij zit in het laatste jaar van haar studie en zal op donderdag en vrijdag ons ook lesgeven.

Op maandag  hebben we gym van meester Bart

 

Wat leren wij dit jaar?

Dit schooljaar leren we echt lezen. We leren lezen door in het begin elke dag nieuwe letters te leren en van deze letters maken we woorden en zinnen.We doen dit op een hele leuke manier, met boekjes, werkschriften, letterdozen, op de computer ( dit kan ook thuis) en met spelletjes. Onze methode heet  Veilig Leren Lezen, de kimversie. Zoem helpt ons hierbij! Zoemend lezen.

 We leren ook schrijven. Wij schrijven de lelters in blokschrift, heel mooi een duidelijk!

 Rekenen doen we ook elke dag.  Dit doen we in ons werkschrift en er zijn allerlei leuke spelletjes die wij ook mogen doen. Wat belangrijk is, is dat onze juffen kijken wat wij al kunnen. Het rekenwerk wat wij dan mogen doen is aangepast op wat wij nog willen leren. Eigenlijk geldt dit voor alles wat we leren!

 Naast rekenen , schrijven en lezen doen we allerlei andere dingen, muziek maken, gymmen, knutselen, tekenen, topondernemers, verhalen over godsdienst, excursies, bezoek aan de Vest en nog veel meer!

 Alle ouders en kinderen van onze klas kunnen ons het hele jaar volgen via klasbord.                                                  

Wilt u meer over onze klas weten dan mag u dat altijd komen vragen!

 Groetjes van Groep 3a!