Bel (072) 5623275 >>

Welkom in groep 3B

 

SCHOOLJAAR 2017-2018
 
Dit schooljaar starten we met 26 kinderen en 2 juffrouws in groep 3B.
 
De kinderen zijn Abdirizak, Chelsea, Lote, Logan, Macey, Gavin, Milan, Dylan, Erik, Maik, Aiden, Mathijs, Zoë, Alisha, Davey, Jill, Hai, Neal, Jorim, Wesley, Isabelle, Sanne, Pelle, Nova, Jahfenly en Alani. 
 
De juffrouws zijn juf Marina en juf Elly.Juf Marina komt op maandag en dinsdag met ons werken en op woensdag, donderdag en vrijdag komt juf Elly.Op maandag komt meester Bart om ons gymles te geven en op vrijdag gymmen we met juf Elly. 
 
We gaan leren lezen met de nieuwe methode van Veilig Leren Lezen, schrijven en we gaan ook echte sommen maken in ons werkboek. We gaan veel samenwerken met groep 3A en natuurlijk gaan we ook lekker knutselen en zingen. Tijdens het leren zullen wij veel gebruik maken van coöperatieve werkvormen. Dit zijn werkvormen die ons helpen om samen opdrachten te maken omdat we niet alleen van de juf, maar ook heel van elkaar kunnen leren. Deze werkvormen kunnen tijdens elke les toegepast worden. 
 
Net zoals in de andere groepen is zelfstandig werken heel belangrijk. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Wanneer kinderen moeite hebben met de opdrachten of juist extra uitdaging nodig hebben, komen zij aan de instructietafel zitten zodat de juf hen goed kan helpen om verder te komen. Verder gaan we tijdens het schooljaar natuurlijk aandacht besteden aan het Alkmaars Ontzet, Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, Koningsdag en nog veel meer.
 
We gaan er met elkaar een heel gezellig en leerzaam jaar van maken!